Touringcar

Compleet in personenvervoer op de weg!

Van Driel biedt maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg. Het servicepakketbestaat onder andere uit
leerlingenvervoer, personeels- en groepsvervoer, rolstoel- en ziekenvervoer, taxi- en luchthavenvervoer,
autoverhuur en touringcarvervoer. Van Driel is ISO gecertificeerd en heeft TX-keurmerk en SKTB- keurmerk.
tekst hover overheid

Welkom op de pagina voor de Overheid


Vervoerservice van Driel voert veel opdrachten uit voor overheden en instellingen. Dat varieert van taxivervoer, wmo, cvv tot touringcarvervoer, directievervoer en autohuur. Als wij een opdracht uitvoeren voor overheden dan weet de opdrachtgever dat het geregeld is. Wij nemen zorg uit handen, voeren de opdrachten stipt uit en tegen goede tarieven. Kiest u een vervoersthema voor meer informatie.

Wilt u ons meteen een vraag stellen, bel dan 0412- 676900. Meer informatie over de verschillende vervoersthema’s staat gerubriceerd onder ‘Overheid’.

tekst hover zakelijk

Welkom op de pagina voor het Bedrijfsleven


U bent ondernemer en wilt de zaken goed geregeld hebben, ook de mobiliteit. Of dat nu Personeelsvervoer, Touringcarvervoer, Directievervoer of andere vervoersthema’s zijn, het moet zorgeloos worden uitgevoerd. Vervoerservice van Driel is ook een ondernemer, die begrijpt wat u wil. Dus voeren wij uw opdrachten stipt uit, tegen scherpe tarieven en zijn we zo nodig flexibel. Als een betrouwbare relatie in ondernemerschap.

Wilt u ons meteen een vraag stellen, bel dan  0412- 676900. Meer informatie over de verschillende vervoersthema’s staat gerubriceerd onder ‘Bedrijfsleven’.

tekst hover onderwijs

Welkom op de pagina voor het Onderwijs

Het onderwijs is steeds in beweging, staat onder financiële druk, tijdsdruk en moet prestaties leveren. Daar is alle aandacht voor nodig en daarom is het goed dat Vervoerservice van Driel de mobiliteitsvragen voor u kan oplossen. Daarvoor hebben wij taxivervoer, rolstoelvervoer, touringcarvervoer en verhuur van verschillende type voertuigen. Dus iedere vraag voor vervoer, van welke aard dan ook, willen wij graag van u horen. Belt u dan met 0412-676900. Meer informatie over de verschillende vervoersthema’s staat gerubriceerd onder ‘Onderwijs’.

tekst hover zorgsector

Welkom op de pagina voor de Zorg

Bij Vervoerservice van Driel bent u op het goede adres als het gaat om vervoer in de Zorg. Onze comfortabele voertuigen en ervaren chauffeurs zijn een uitstekende combinatie om uw cliënten professioneel te halen en brengen. Dat kan met een luxe taxi of met een rolstoelbus met lift. En wij rijden voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen door heel Nederland. Als wij u ergens mee kunnen helpen, zijn wij u graag van dienst. Belt u met 0412- 676900. Meer informatie over de verschillende vervoersthema’s staat gerubriceerd onder ‘Zorg’.

tekst hover particulieren

Welkom op deze informatiepagina’s van Vervoerservice van Driel


Via deze pagina kunt u alle vervoersthema’s vinden waar Vervoerservice van Driel u mee van dienst kan zijn. Autohuur, Leerlingenvervoer, Touringcarvervoer en meer. Via contact vindt u een formulier om ons wijzigingen of mededelingen door te geven. Wat u ook wilt weten, vraag het ons.

Bel ons op 0412- 676900. Meer informatie over de verschillende vervoersthema’s staat gerubriceerd onder ‘Particulieren’.